اکستنشن مژه چیست؟ و چگونه انجام می‌شود؟

حتما تا به حال عبارت اکستنشن مژه به گوشتان خورده است. به نظر شما اکستنشن مژه چیست؟ همانطور که می‌دانید زیبایی چشم و مژه تاثیر بسیار زیادی در زیبایی صورت فرد دارد. معمولا افرادی که مژه‌های کوتاه و کم پشتی دارند، به سراغ اکستنشن مژه می‌روند. در این اکستنشن از تارهای مژه الحاقی استفاده می‌شود. با اتصال‌های این تارها به مژه‌های فرد، مژه‌ها پر پشت‌تر و بلندتر دیده می‌شوند. لازم به ذکر است که اگر اکستنشن مژه نزد افراد غیرمتخصص و مبتدی انجام شود، عوارضی را در پی خواهد داشت. اگر شما هم قصد آشنایی با اکستنشن مژه و نحوه انجام آن را دارید، این مقاله را از دست ندهید. در ادامه بیشتر راجع به عوارض پلکس تراپی مو و این که تخلخل مو چیست، صحبت می‌کنیم.

نحوه انجام اکستنشن مژه چیست؟

مژه طبیعی

لازم است بدانید که فرایند اکستنشن مژه فرایندی تقریبا طولانی است و دقت بسیار بالایی را می‌طلبد. در این فرایند، مژه‌ کار به کمک پنسی ظریف تارهای مژه مصنوعی را به چسب آغشته می‌کند و حدود یک میلی متر بالاتر از ریشه مژه طبیعی می‌چسباند. همچنین خوب است بدانید که اکستنشن مژه انواع مختلفی دارد که پرطرفدارترین و بهترین نوع آن مژه‌های تک به تک است که بین مژه‌های فرد قرار می‌گیرد. امروزه افراد بسیار زیادی در این حوزه فعالیت می‌کنند اما بسیاری از آن‌ها تخصص کافی ندارند. متاسفانه اگر اکستنشن مژه نزد افراد نابلد انجام شود، عوارضی از جمله زخم شدن پوست پلک و ریزش مژه‌های طبیعی را در پی خواهد داشت.

مزایا و معایب اکستنشن مژه

اگر می‌خواهید به سراغ اکستنشن مژه بروید حتما باید با مزایای آن آشنا شوید. به نظر شما مزایا و معایب اکستنشن مژه چیست؟ برخی از این مزایا عبارتند از:

  1. نتیجه کار طبیعی است.
  2. این روش موقت است اما دوام بالایی دارد.
  3. هزینه آن نسبت به روش‌های مشابه کمتر است.
  4. بهترین اقدام زیبایی برای افرادی با مژه‌های کم پشت و کوتاه است.

مژه طبیعی زنان

در ادامه باید بدانید که عوارض اکستنشن مژه زمانی پدیدار می‌شود که اکستنشن توسط فردی غیر ماهر صورت بگیرد. به عبارتی دیگر اگر فرد در این حوزه متخصص باشد، اکستنشن هیچ عوارضی نخواهد داشت. عوارض انجام اکستنشن نزد افراد غیر متخصص عبارت است از:

  1. کنده شدن مژه طبیعی
  2. ایجاد عفونت و آلرژی در چشم
  3. زخم شدن پوست پلک
  4. ایجاد خارش و قرمز شدن چشم

عوارض پلکس تراپی مو

درباره عوارض پلکس تراپی مو چه می‌دانید؟ در واقع پلکس تراپی یکی از روش‌هایی است که برای درمان موهای آسیب دیده انجام می‌شود. همچنین پلکس‌ها حاوی پروتئین‌هایی هستند که سبب کاهش خطر آدامسی شدن مو می‌شوند. با توجه به این موضوع می‌توان نتیجه گرفت که پلکس تراپی مو می‌تواند مانع از کشسان شدن موها شود. در ادامه خوب است بدانید که برای دریافت این نتیجه باید چندین بار پلکس تراپی مو را انجام دهید. پلکس تراپی اغلب به دو روش انجام می‌شوند که عبارتند از ترکیب مواد رنگ مو و دکلره مو – به طور مستقل با هدف احیای مو ممکن است با خود فکر کنید که عوارض پلکس تراپی مو چه زمانی پدیدار می‌شوند؟ خوب است بدانید که اگر این اقدام نزد افراد متخصص انجام شود، هیچ عوارضی ندارد. بنابراین نحوه انجام این اقدام و کیفیت موارد به کار رفته شده نقش بسیار مهمی در کاهش عوارض دارد.

تخلخل مو چیست؟

درباره تخلخل مو چه می‌دانید؟ تخلخل مو چیست؟ در پاسخ به این سوال باید بدانید که تخلخل مو یعنی توانایی موها در حفظ و جذب رطوبت، رنگ و یا دیگر مایعات در کوتیکول موها. خوب است بدانید که تخلخل مو انواعی دارد که عبارتند از: تخلخل کم، تخلخل طبیعی و متوسط و تخلخل زیاد. افرادی که تخلخل کمی دارند، کوتیکول‌های موهایشان بسته است و به همین دلیل رطوبت نمی‌تواند به داخل موها نفوذ کند. همچنین تخلخل زیاد از حد نیز سبب جذب بیش از حد رطوبت و مات و مجعد شدن موها می‌شود. موهایی که از تخلخل طبیعی برخوردار هستند، مقدار مناسبی از رطوبت را جذب و حفظ می‌کنند و در نتیجه موها درخشان، سالم و پرپشت می‌شوند. آشنایی با سطح تخلخل موها کمک بسیار زیادی در انتخاب محصولات بهداشتی مو به شما می‌کند.

آشنایی با جزئیات پکیج اکستنشن مژه

همانطور که گفته شد بسیاری از اقدامات زیبایی و سلامت مو و مژه اگر توسط افراد متخصص انجام شود، هیچ عوارضی نخواهد داشت. اگر شما هم می‌خواهید به فردی متخصص در این حوزه تبدیل شوید، بایستی برای آموزش به سراغ منابع کامل، اصولی و صحیح بروید. پکیج خانم شورانگیز موسوی در این زمینه کمک بسیار بزرگی به هنرجویان می‌کند. این پکیج شامل سال‌ها تجربه خانم موسوی در این حوزه می‌باشد و با زبانی ساده و صریح مفاهیم را به مخاطب منتقل می‌کند. اگر شما هم می‌خواهید با جزئیات پکیج‌های آموزشی خانم موسوی آشنا شوید، از وب سایت تخصصی ایشان بازدید کنید.

امتیاز به مطلب post

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال نظر

درصورتی‌که نیاز به مشاوره و یا طرح پرسش از پزشک را دارید، فقط در بخش «از دکتر بپرسید» مطرح کنید.

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

از پزشکان نبض‌ما بپرسید